Odpověděl/a – 24.únor 12:52
Už jsem někde psala, že jsem v roce 2019 dosttala fritézu jako vánoční dárek.
Maso jen lehce postříkám olejem a potřu kořením.
Jednou jsem vyzkoušela připravit hranolky bez oleje, ale moc byly suché. Je možné je připravit tak, že se postříkají olejem ze spreje.
Ślo o hranolky z brrambor, které jsem sama krájel. ty kupované jsou předsmažené, takže ty by byly chutnější.
Hranolkům neholduji, spíš upeču brambory v troubě nakrájené na kolečka. Výborná je pečená červená řepa, nakrájená na kolečka, okořeněná, chutná jako chipsy. Stejně tak připravuji hlívu, lupeny přímo, nožky předvařím.
Odpověděl/a – 24.únor 13:36
Už jsem někde psala, že jsem v roce 2019 dosttala fritézu jako vánoční dárek.
Maso jen lehce postříkám olejem a potřu kořením.
Jednou jsem vyzkoušela připravit hranolky bez oleje, ale nic moc, byly křupavé, ale suché. Je možné je připravit tak, že se postříkají olejem ze spreje.
Šlo o hranolky z brambor, které jsem sama krájela. Ty kupované jsou předsmažené, tudíž určitě budou chutnější.
Hranolkům neholduji, spíš upeču brambory v troubě nakrájené na kolečka. Výborná je pečená červená řepa, nakrájená na kolečka, okořeněná, chutná jako chipsy. Stejně tak připravuji hlívu, lupeny peču přímo, nožky předvařím.