Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.únor 12:52

Už jsem někde psala, že jsem v roce 2019 dosttala fritézu jako vánoční dárek.

Maso jen lehce postříkám olejem a potřu kořením.

Jednou jsem vyzkoušela připravit hranolky bez oleje, ale moc byly suché. Je možné je připravit tak, že se postříkají olejem ze spreje.

Ślo o hranolky z brrambor, které jsem sama krájel. ty kupované jsou předsmažené, takže ty by byly chutnější.

Hranolkům neholduji, spíš upeču brambory v troubě nakrájené na kolečka. Výborná je pečená červená řepa, nakrájená na kolečka, okořeněná, chutná jako chipsy. Stejně tak připravuji hlívu, lupeny přímo, nožky předvařím.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.únor 13:36

Už jsem někde psala, že jsem v roce 2019 dosttala fritézu jako vánoční dárek.

Maso jen lehce postříkám olejem a potřu kořením.

Jednou jsem vyzkoušela připravit hranolky bez oleje, ale nic moc, byly křupavé, ale suché. Je možné je připravit tak, že se postříkají olejem ze spreje.

Šlo o hranolky z brambor, které jsem sama krájela. Ty kupované jsou předsmažené, tudíž určitě budou chutnější.

Hranolkům neholduji, spíš upeču brambory v troubě nakrájené na kolečka. Výborná je pečená červená řepa, nakrájená na kolečka, okořeněná, chutná jako chipsy. Stejně tak připravuji hlívu, lupeny peču přímo, nožky předvařím.