Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.leden 13:43

Sekané maso, tedy sekaná v jakékoliv podobě je moje oblíben jídlo.. Závodní jídelny se postaraly o její špatnou pověst. Do mletého masa se dávaly odřezky a různé zbytky.

Myslím si, že v současné době se názor na sekanou změnil.

Kupuji maso v prodejně u soukromníka, pomelou mně je přede mnou.

Připravuji maso s omáčkou ke špagetám, dělám i americké chilli, karbanátky, peču jako šišku, pak na studeno, plním papriky atd.

Sekaná je celkem zdravá jako ostatní maso. Samozřejmě pokud ji nebudete dělat třeba z bůčku a nepřidáte velké množství housek. Karbanátky nebude smažit v přepalovaném tuku atd. Můžete ji „ozdravit“ zeleninou.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.leden 13:46

Sekané maso, tedy sekaná v jakékoliv podobě, je moje oblíben jídlo.. Závodní jídelny se postaraly o její špatnou pověst. Do mletého masa se dávaly odřezky a různé zbytky.

Myslím si, že v současné době se názor na sekanou změnil.

Kupuji maso v prodejně u soukromníka, pomelou kvalitní maso přede mnou.

Připravuji maso s omáčkou ke špagetám, dělám i americké chilli, karbanátky, peču jako šišku, pak jím na studeno, plním papriky, zapékám atd. Pokud dávám maso do trouby, vždy na pečicí papír.

Sekaná je celkem zdravá jako ostatní maso. Samozřejmě pokud ji nebudete dělat třeba z bůčku a nepřidáte velké množství housek, péct či smažit v množství tuku atd. . Můžete ji „ozdravit“ zeleninou.