Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.leden 16:02

Ale jakžtakž souhlasím z dudu. Z Babišem nesympatizuju (ani nevolím), ale že mu plno lidí křivdí a podkopává ho (i z řad politiků) je pravda. Nějaké ty výsledky má a kdybych ho měl srovnávat s předešlými premiéry… Za cca 20 let mě nenapadá některý, který by byl lepší, jak Babiš, spíš naopak (což platí i pro opozici a potenciální premiéry).
Nevolím ho, ale nesnáším ldii ,kteří některé odsuzují jen na základě toho, že volí konkrétní stranu nebo osobu. Mně je třeba velmi protivná TOP 09 a snad všichni její představitelé (i ODS a v poslední době i Piráti), ale ťopku nejvíc. A i když si o některých myslím svoje, tak jim jejich názory a volbu neberu (znám několik, co volí ťopku a vycházím s nimi normálně). Určitě je nebudu celé soudit (a odsuzovat) jen proto, že volí konkrétní věc.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.leden 16:04

Ale jakžtakž souhlasím z dudu. Z Babišem nesympatizuju (ani nevolím), ale že mu plno lidí křivdí a podkopává ho (i z řad politiků) je pravda. Nějaké ty výsledky má a kdybych ho měl srovnávat s předešlými premiéry… Za cca 20 let mě nenapadá některý, který by byl v nějakém ohledu lepší, jak Babiš, spíš naopak (což platí i pro opozici a potenciální premiéry. Nedokážu si představit, jak by oni byli ve takové funkci schopní).
Nevolím ho (ale ani k němu nemám vyložené antipatie, něco se mi na něm nelíbí, ale něco se mu musí uznat), ale nesnáším lidi, kteří některé odsuzují jen na základě toho, že volí konkrétní stranu nebo osobu. Mně je třeba velmi protivná TOP 09 a snad všichni její představitelé a vážně hodně (i ODS a v poslední době i Piráti), ale ťopku nejvíc. A i když si o některých myslím svoje, tak jim jejich názor a volbu neberu (znám několik, co volí ťopku a vycházím s nimi normálně). Určitě je nebudu celé soudit (a odsuzovat) jen proto, že volí konkrétní věc.