Odpověděl/a – 15.prosinec 0:13
A jako co to chutná? Jako vodka? Nebo nějaký ovoce? Slíva třeba? Aspoň náznak slívy? (; D; D;
Naper do toho KŘEN a BUDE DOBRÁ>>> https://www.google.com/search?q=k%C5%99en+vodka&oq=k%C5%99en+vodka&aqs=chrome..69i57j0i22i30j69i65.3024j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Osobně kdybych měl 5l bléé kořky, tak by si ji nechal na ředění tinktur. Třeba propolis se maceruje v min. 80% lihu, ať se z něho uvolněj ty správný látky a tudíž má tinktoška pak správný účinek, no a je jasný, že je třeba ji ve finále poředit právě na nějakých 50% vol., to aby ti při užívání neodpadla kůže, anebo aby perorálně pak konzument neměl patro v tlamě jak porcelánový škrabadlo na česnek! (; (;
Odpověděl/a – 15.prosinec 0:16
A jako co to chutná? Jako vodka? Nebo nějaký ovoce? Slíva třeba? Aspoň náznak slívy? Anebo je chuť zemitá, jako když destiluješ 100kg řepy s tunou hlíny? (; D; D;
Naper do toho KŘEN a BUDE DOBRÁ>>> https://www.google.com/search?q=k%C5%99en+vodka&oq=k%C5%99en+vodka&aqs=chrome..69i57j0i22i30j69i65.3024j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Osobně kdybych měl 5l bléé kořky, tak by si ji nechal na ředění tinktur. Třeba propolis se maceruje v min. 80% lihu, ať se z něho uvolněj ty správný látky a tudíž má tinktoška pak správný účinek, no a je jasný, že je třeba ji ve finále poředit právě na nějakých 50% vol., to aby ti při užívání neodpadla kůže, anebo aby perorálně pak konzument neměl patro v tlamě jak porcelánový škrabadlo na česnek! (; (;