Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.prosinec 22:07

Největší desinfo bych viděl to, že tento tuk není vyráběn z masa lososů (svaloviny), ale z tukových tkáních pod kůží. No a proč bych měl pít rybí tuk s pocitem na šavličku, když potřebný vitamín můžu mít v čisté podobě?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.prosinec 22:17

Největší desinfo bych viděl to, že tento tuk není vyráběn z masa lososů (svaloviny), ale z tukových tkáních pod kůží. No a proč bych měl pít rybí tuk s pocitem na šavličku, když potřebný vitamín a zdroj můžu mít v čisté podobě? Mimochodem, žádné omega kyseliny nekonzumujeme, ty jsou jen součástí kapalných tuků v podobě triglyceridů těchto kyselin. Je to jako tvrdit, že pijeme glycerin a ne tuky.