Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.listopad 19:29

Úplně normálně. Sice nerad chodím s vozíkem, protože ten jsem si nikdy nebral, ale dá se to.
Chodím jen do hypernovy (respektive albert hypermarket) nebo do coopu, který je v obchodním domě (žádné vozíky :D). Na ostatní prodejny se celkem nadává, co vím. Sestra šla např s manželem do kauflandu, šli soplečně a každý musel mít lvastní vozík. :DD Jinak by je ten „hlídač“ nepustil. V hypernově to tak není, musí se s vozíkem, ale pokud jdou dva nebo tři spolu tak normálně (a logicky) stačí jeden vozík. Před vchodem to ani nějak moc nehlídají ani nepočítají. Ten hlídač jen rozdává taková ta kolečka do vozíků – kdo by neměl.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.listopad 19:33

Úplně normálně. Sice nerad chodím s vozíkem, protože ten jsem si nikdy nebral, ale dá se to. Jednou dvakrát týdně chodím na větší nákup.
Chodím jen do hypernovy (respektive albert hypermarket) nebo do coopu, který je v obchodním domě (žádné vozíky :D). Na ostatní prodejny se celkem nadává, co vím. Sestra šla např s manželem do kauflandu, šli společně a každý musel mít vlastní vozík.* :DD Jeden vozík úplně plné a druhý zcela prázdný a ještě ji zavazel (měli si ho sopit, zasunout jeden do druhého). Jinak by je ten „hlídač“ nepustil, prostě každý člověk jeden vozík. V hypernově to tak není, musí se tam taky s vozíkem, ale pokud jdou dva nebo tři spolu tak normálně (a logicky) stačí jeden vozík. Jako neviěl jsem, že by tam někomu říkali, že každý musí mít svůj. Před vchodem to ani nějak moc nehlídají ani nepočítají. Ten hlídač jen rozdává taková ta kolečka do vozíků – kdo by neměl.
*Ono je to možná kvůli tomu, že počítají kolik lidí tam je v tom obchodě, podle vozíků. Ale naše hypernova na to peče. Jdete dva, tři spolu, tak stačí jeden.