Odpověděl/a – 11.listopad 12:37
Už dlouho peču jen kuřecí čtvrtky nebo stehna. Nádivku jsem dělala podobně, jak je uvedená v receptu.
Ale nepřidávávala jsem česnek a místo mléka jsem používala 12%smetanu na vaření. Někdy jsem didala kuřecí járta. Hodně bylinek.
1. odkaz, stejně si můžete pročíst další a inspirovat se.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=n%C3%A1divka+do+ku%C5%99ete+
¨
Odpověděl/a – 12.listopad 12:14
Už dlouho peču jen kuřecí čtvrtky nebo stehna. Nádivku jsem dělala podobně, jak je uvedená v receptu.
Ale nepřidávala jsem česnek a místo mléka jsem používala 12%smetanu na vaření. Někdy jsem dodala kuřecí játra. Hodně zelenýchbylinek.
1. odkaz, stejně si můžete pročíst další a inspirovat se.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=n%C3%A1divka+do+ku%C5%99ete+
¨