Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.listopad 12:37

Už dlouho peču jen kuřecí čtvrtky nebo stehna. Nádivku jsem dělala podobně, jak je uvedená v receptu.

Ale nepřidávávala jsem česnek a místo mléka jsem používala 12%smetanu na vaření. Někdy jsem didala kuřecí járta. Hodně bylinek.

1. odkaz, stejně si můžete pročíst další a inspirovat se.

https://www.go­ogle.com/sear­ch?client=fire­fox-b-d&q=n%C3%A1div­ka+do+ku%C5%99e­te+
¨

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.listopad 12:14

Už dlouho peču jen kuřecí čtvrtky nebo stehna. Nádivku jsem dělala podobně, jak je uvedená v receptu.

Ale nepřidávala jsem česnek a místo mléka jsem používala 12%smetanu na vaření. Někdy jsem dodala kuřecí játra. Hodně zelenýchbylinek.

1. odkaz, stejně si můžete pročíst další a inspirovat se.

https://www.go­ogle.com/sear­ch?client=fire­fox-b-d&q=n%C3%A1div­ka+do+ku%C5%99e­te+
¨