Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.červenec 13:55

Tak to není, zdarma jsou pouze zdánlivě. Tedy zdarma je jakýsi úplný základ a za pokročilejší funkce se pak platí. Dříve či později vždy narazíte na situaci kdy vám ty základní funkce už stačit nebudou, takže tuto službu za „absolutně zdarma“ rozhodně považovat nelze. Spíš počítejte s tím, že časem z vás měsíčně vytáhnou i několik set korun.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.červenec 13:58

Tak to není, zdarma jsou pouze zdánlivě. Tedy zdarma je jakýsi výrazně okleštěný základ a za pokročilejší funkce se připlácí.

Dříve či později narazíte na situaci kdy vám ty základní funkce už stačit nebudou, takže tuto službu za „absolutně zdarma“ rozhodně považovat nelze. Spíš počítejte s tím, že časem z vás měsíčně vytáhnou i několik set korun.

Pokud chcete řešení které bude pokud možno skutečně zdarma a vám zůstanou jen poplatky za hosting a doménu (což by nemělo být u základního webu víc než 500/Kč ročně dohromady) tak se raději poohlédněte po nějakém opensource redakčním systému který vám obvykle zdarma váš poskytovatel hostingu nainstaluje a připraví k použití. Vhodný do začátku je třeba Wordpress.