Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.červen 11:07

Není to nutné. Vodu zahřeju jen na 80 – 90 st. Stačilo by i na míň, ale dávám si i hodně mléka. Instantní kávu považuju za mnohem lepší, než turek. Koneckonců je vyráběna skutečně jen a jen z kávy a o její chuti rozhoduje jen, jestli je vyrobena z arabicy, nebo africké kávy robusta, případně jejich směsi.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.červen 12:39

Není to nutné. Vodu zahřeju jen na 80 – 90 st. Stačilo by i na míň, ale dávám si i hodně mléka. Instantní kávu považuju za mnohem lepší, než turek. Koneckonců je vyráběna skutečně jen a jen z kávy a o její chuti rozhoduje jen, jestli je vyrobena z arabicy, nebo africké kávy robusta, případně jejich směsi.

Podle návodu by ta voda měla mít cca 85 st., rozhodně ne vařící. Při 60 st. (a ještě ti to ochladí hrnek) počítám, že by se chuť a vůně zcela nerozvinula.