Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.červen 22:11

A za co asi? Oni nejsou bezdomovci, proto že by byl nedostatek místa k bylední, nedostaek volných (a někde i levných) bytů nebo domů. Oni jsou bezdomovci, protože nemají peníze, nemají práci, nechtějí pracovat, plno z nich jsou opilci nebo feťáci.
Třeba v USA je asi tak 3× víc volných bytů než kolik je lidí na ulici – a že je tam hodně lidí na ulici po celých USA.

Sehnat si práci není nic těžkého, vydělávat peníze není nic těžkého, ale to by se proto muselo něco udělat. Drtivá většina lidí, kteří jsou na ulici, jsou tam jen svou vlastní vinou (nebo vinou výchovy – rodičů, okolí, školy nebo státu).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.červen 22:15

A za co asi? Oni nejsou bezdomovci, proto že by byl nedostatek místa k bydlení, nedostatek volných (a někde i levných) bytů nebo domů. Oni jsou bezdomovci, protože nemají peníze, nemají práci, nechtějí pracovat, plno z nich jsou opilci nebo feťáci. A na ulici se dostali protože byli opilci a feťáky, někteří měli dluhy.
Třeba v USA je asi tak 3× víc volných bytů než kolik je lidí na ulici – a že je tam hodně lidí na ulici po celých USA.

Sehnat si práci není nic těžkého, vydělávat peníze není nic až tak těžkého, ale to by se proto muselo něco udělat. Drtivá většina lidí, kteří jsou na ulici, jsou tam jen svou vlastní vinou (nebo vinou výchovy – rodičů, okolí, školy nebo státu, kteří je svým vlviem utvořili).