Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.květen 23:31

To jsou kraviny. Běž si první zjistit, co je kapitalismus a jak funguje ekonomiku – nebo co to vlastně je, až pak se vrať (tak za půl roku – protože to jen tak jednoduše nezjistíš, co to je. Abys to pochopil, musíš chápat jeho smysl a jak to celé funguje. A to chce drobnější studium nebo alespoň četbu knih/učebnic na toto téma). A až pak pokládej otázky.

Kapitalismus a poptávka po vakcíně (a volný trh), která neexistuje a co nemá vůbec spojistost s ekonomickým systémem… chce se mi upřímně zvracet (sorry, ale až tak nesmyslné to je).

A volný trh ani tak nějak nikde není, proto ani neexistuje kapitalismus v ryzí formě.

@csodpovedi @helevoles jzs, fakt nechápu proč si musíš vytvářet milion účtů na „vzájemnou“ podporu svých vlastních omezených názorů… -_-

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.květen 23:33

To jsou kraviny. Běž si první zjistit, co je kapitalismus a jak funguje ekonomiku – nebo co to vlastně je, až pak se vrať (tak za půl roku – protože to jen tak jednoduše nezjistíš, co to je. Abys to pochopil, musíš chápat jeho smysl a jak to celé funguje. A to chce drobnější studium nebo alespoň četbu knih/učebnic na toto téma). A až pak pokládej otázky. (A pak je už tady ani nebudeš muset pokládat). ;)

Kapitalismus a poptávka po vakcíně (a volný trh), která neexistuje – je závislá úplně na něčem jiném než na ekonomice a co nemá vůbec spojistost s ekonomickým systémem… chce se mi upřímně zvracet (sorry, ale až tak nesmyslné to je).

A volný trh ani tak nějak nikde není, proto ani neexistuje kapitalismus v ryzí formě.

@csodpovedi @helevoles jzs, fakt nechápu proč si musíš vytvářet milion účtů na „vzájemnou“ podporu svých vlastních omezených názorů, hlavně antikapitalistické, z nichž naprostá neznalost kapitalismu (a ekonomiky) přímo číší… -_-