Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.březen 10:23

Americký smysl pro humor tady naráží na jejich abnormální patriotismus. Oni si prostě na své symboly nenechají sáhnout tím méně pak v žertu – vždyť jenom americká vlajka musí být součástí každé oslavy včetně narozenin, tahají ji na kšiltovkách i baleních popcornu. U nás je to jiné, pro nás žádný takový symbol není nedotknutelný a nemá takovou váhu abychom si z něj nemohli udělat legraci.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.březen 10:29

Americký smysl pro humor tady naráží na jejich abnormální patriotismus. Oni si prostě na své symboly nenechají sáhnout tím méně pak v žertu – vždyť jenom americká vlajka musí být součástí každé oslavy včetně narozenin, tahají ji na kšiltovkách i baleních popcornu.

U nás je to za normálních okolností dost jiné, pro nás žádný takový symbol není nedotknutelný a nemá zdaleka takovou váhu abychom si z něj nemohli udělat legraci. Jsme však ve stavu nouze, trestní sazby jsou hodně zvednuté a spadá do toho i vandalismus, v takové situaci si možná už netroufne ani žádný český šprýmař přesunout Žižkovi roušku z oka na pusu.