Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.únor 15:00

„zdravých“ sirupů je celá řada…javorový, čekankový, agávový, datlový, rýžový atd…a je v podstatě jedno jaký použiješ…jenže ty zdravé (bez přídavku cukru) jsou taky pěkně drahé…
takže bych ti spíše pložila otázku…proč vůbec sladíš?…jediné pokrmy, kam je potřeba dát cukr jsou sladká jídla…a ty přece nejíš každý den…takže pokud si místo bílého rafinovaného cukru koupíš hnědý nerafinovan, nebo třtinový nerafinovaný a nebudeš se cpát sladkým každý den, vůbec nemusíš řešit sirupy a bát se o své zdraví…mimo jiné…čti si pečlivě složení toho co kupuješ a zjistít kolik „obyčejného“ cukru sníš, aniž o tom víš…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.únor 15:04

„zdravých“ sirupů je celá řada…javorový, čekankový, agávový, datlový, rýžový atd…a je v podstatě jedno jaký použiješ…jenže ty zdravé (bez přídavku cukru) jsou taky pěkně drahé…
takže bych ti spíše pložila otázku…proč vůbec sladíš?…jediné pokrmy, kam je potřeba dát cukr jsou sladká jídla…a ty přece nejíš každý den…takže pokud si místo bílého rafinovaného cukru koupíš hnědý nerafinovan, nebo třtinový nerafinovaný a nebudeš se cpát sladkým každý den, vůbec nemusíš řešit sirupy a bát se o své zdraví…mimo jiné…čti si pečlivě složení toho co kupuješ a zjistít kolik „obyčejného“ cukru sníš, aniž o tom víš…¨
a na ty jídla co ses ptal stačí zakoupit rostlinku – stévie se jmenuje – listy stačí otrhat a nechat vyluhovat přes noc a máš zdravou sladkou vodu…