Odpověděl/a – 18.únor 15:00
„zdravých“ sirupů je celá řada…javorový, čekankový, agávový,
datlový, rýžový atd…a je v podstatě jedno jaký použiješ…jenže ty
zdravé (bez přídavku cukru) jsou taky pěkně drahé…
takže bych ti spíše pložila otázku…proč vůbec sladíš?…jediné
pokrmy, kam je potřeba dát cukr jsou sladká jídla…a ty přece nejíš
každý den…takže pokud si místo bílého rafinovaného cukru koupíš
hnědý nerafinovan, nebo třtinový nerafinovaný a nebudeš se cpát sladkým
každý den, vůbec nemusíš řešit sirupy a bát se o své zdraví…mimo
jiné…čti si pečlivě složení toho co kupuješ a zjistít kolik
„obyčejného“ cukru sníš, aniž o tom víš…
Odpověděl/a – 18.únor 15:04
„zdravých“ sirupů je celá řada…javorový, čekankový, agávový,
datlový, rýžový atd…a je v podstatě jedno jaký použiješ…jenže ty
zdravé (bez přídavku cukru) jsou taky pěkně drahé…
takže bych ti spíše pložila otázku…proč vůbec sladíš?…jediné
pokrmy, kam je potřeba dát cukr jsou sladká jídla…a ty přece nejíš
každý den…takže pokud si místo bílého rafinovaného cukru koupíš
hnědý nerafinovan, nebo třtinový nerafinovaný a nebudeš se cpát sladkým
každý den, vůbec nemusíš řešit sirupy a bát se o své zdraví…mimo
jiné…čti si pečlivě složení toho co kupuješ a zjistít kolik
„obyčejného“ cukru sníš, aniž o tom víš…¨
a na ty jídla co ses ptal stačí zakoupit rostlinku – stévie se
jmenuje – listy stačí otrhat a nechat vyluhovat přes noc a máš zdravou
sladkou vodu…