Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.červenec 8:10

Typický troll který sice o článcích 11 a 13 neví zhola nic (krom toho co se od nich dočetl od ostatních trollů na facebooku) ale už má ve všem jasno a už bude kázat ostatním. Tohle je směšné, než budeš kázat, než budeš osočovat demokratické instituce termínem diktatura, bylo by fajn kdybys o nich vůbec něco věděl jinak to působí jen směšně a uboze.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.červenec 8:14

Typický troll který sice o článcích 11 a 13 neví zhola nic (krom toho co se od nich dočetl od ostatních trollů na facebooku) ale už má ve všem jasno a už bude kázat ostatním. Tohle je směšné, než budeš kázat, než budeš osočovat demokratické instituce termínem diktatura, bylo by fajn kdybys o nich vůbec něco věděl jinak to působí jen uboze a směšně.

Ne odpovědí se zmíněné články nedotknou, rozhodně o nic víc než doposud. Odpovědi si velmi pečlivě hlídají jaké materiály se tu k otázkám a odpovědím přikládají a v podstatě neexistuje jediný důvod proč by tu měly zaznívat odkazy na autorsky chráněné zdroje či autorsky chráněná obrazová díla. Odkazovat na wikipedii a další svobodné zdroje informací samozřejmě budete moci kdykoliv, těchto svobodných zdrojů informací se to absolutně nijak netýká. Ty poskytují obsah k volnému využití už v rámci vlastních licenčních podmínek.