Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.červen 21:50

Ono to jsou spíše izolační tašky, které se používají pro udržení teploty lahváčků, které ovšem musí být předem dobře vychlazeny. Pro prodloužení účinku se používají ploché plastové flaštičky s náplní nemrznoucí směsi, které ovšem taky musí být předtím uloženy v mrazáku. Když tam dáš teplé nápoje, taky se ochladí, ale dlouho to nevydrží. V případě výše nastíněného postupu to na celodenní pobyt u vody stačí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.červen 12:54

Ono to jsou spíše izolační tašky, které se používají pro udržení teploty lahváčků, které ovšem musí být předem dobře vychlazeny. Pro prodloužení účinku se používají ploché plastové flaštičky s náplní nemrznoucí směsi, které ovšem taky musí být předtím uloženy v mrazáku. Když tam dáš teplé nápoje, taky se ochladí, ale dlouho to nevydrží. V případě výše nastíněného postupu to na celodenní pobyt u vody stačí.
.........
Kepler ani elkon se nemýlí, sám jsem dřív měl chladicí box s vložkami na uvedeném principu. Teď si chci koupit na dovolenou tašku, protože je skladnější. Něco takového: https://chladici-tasky-a-boxy.heureka.cz/ru­lyt-sp-20l/specifika­ce/#section Akorát se ve vložkách teď nepoužívá nemrznoucí směs, ale gel – vydrží déle než jen voda https://www.zbo­zi.cz/vyrobek/chla­dici-vlozka-do-chladiciho-boxu-2-x-400ml-gio-style/