Odpověděl/a – 1.červen 12:35
Rady od odborníků
Dobrá medovina nepotřebuje koření ani žádná dochucovadla.
Studenou medovinu servírujte při 12–16 °C
Medovina odhalí nejlepší tóny při správné teplotě. Pokud servírujete medovinu za studena, pak bude nejlépe chutnat při 12–16 °C.,
ak této teploty dosáhnout?
Jednoduše! Medovinu uchovávejte v ledničce. Předtím než ji
naservírujete, nechejte ji 1 až 2 minuty odstát ve sklenici při pokojové
teplotě.
Za tak krátký čas se nestihne ohřát na teplotu místnosti a zároveň nebude ani příliš studená."
https://www.vcelovina.cz/recepty-servirovani-medoviny-vceloviny.php
Odpověděl/a – 1.červen 12:36
Rady od odborníků
Dobrá medovina nepotřebuje koření ani žádná dochucovadla.
Studenou medovinu servírujte při 12–16 °C
Medovina odhalí nejlepší tóny při správné teplotě. Pokud servírujete medovinu za studena, pak bude nejlépe chutnat při 12–16 °C.,
Jak této teploty dosáhnout?
Jednoduše! Medovinu uchovávejte v ledničce. Předtím než ji naservírujete, nechejte ji 1 až 2 minuty odstát ve sklenici při pokojové teplotě.
Za tak krátký čas se nestihne ohřát na teplotu místnosti a zároveň nebude ani příliš studená."
https://www.vcelovina.cz/recepty-servirovani-medoviny-vceloviny.php