Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červen 12:35

Rady od odborníků

Dobrá medovina nepotřebuje koření ani žádná dochucovadla.

Vychutnávejte si ji takovou, jaká je. Vychlazenou na 12 °C nebo ohřátou na 55 °C.

Studenou medovinu servírujte při 12–16 °C

Medovina odhalí nejlepší tóny při správné teplotě. Pokud servírujete medovinu za studena, pak bude nejlépe chutnat při 12–16 °C.,

ak této teploty dosáhnout?
Jednoduše! Medovinu uchovávejte v ledničce. Předtím než ji naservírujete, nechejte ji 1 až 2 minuty odstát ve sklenici při pokojové teplotě.

Za tak krátký čas se nestihne ohřát na teplotu místnosti a zároveň nebude ani příliš studená."

https://www.vce­lovina.cz/recep­ty-servirovani-medoviny-vceloviny.php

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červen 12:36

Rady od odborníků

Dobrá medovina nepotřebuje koření ani žádná dochucovadla.

Vychutnávejte si ji takovou, jaká je. Vychlazenou na 12 °C nebo ohřátou na 55 °C.

Studenou medovinu servírujte při 12–16 °C

Medovina odhalí nejlepší tóny při správné teplotě. Pokud servírujete medovinu za studena, pak bude nejlépe chutnat při 12–16 °C.,

Jak této teploty dosáhnout?

Jednoduše! Medovinu uchovávejte v ledničce. Předtím než ji naservírujete, nechejte ji 1 až 2 minuty odstát ve sklenici při pokojové teplotě.

Za tak krátký čas se nestihne ohřát na teplotu místnosti a zároveň nebude ani příliš studená."

https://www.vce­lovina.cz/recep­ty-servirovani-medoviny-vceloviny.php