Odpověděl/a – 22.březen 9:10
Nedávno jsem narazila na článek, že alobal by se ne ěl používat na kyselé a slané potsraviny. a balenío svačin. Nebo jen krátkodobě maximálně na 4 hodiny.
Vkládám odklaz na článek
https://www.vitalia.cz/clanky/pouzivate-alobal-nebalte-do-nej-svacinu-kysele-ani-slane/
Z tohlo důvodu bych používala mikrotnový sáček,. Myslím si, že když se odloží do odpadu mezi plast, že likvidace je snazší. I když plast je všude kolem …
Vždy jsem balila svačinu do ubrousku a vložil do sáčku, někdy i do papírového.
Ale objevila jsem voskovaný ubrousek, který nejlépe vyhovuje, dá se použít několiokrát. Je přírodní.
Odpověděl/a – 22.březen 9:11
Nedávno jsem narazila na článek, že alobal by se ne ěl používat na kyselé a slané potsraviny. a balenío svačin. Nebo jen krátkodobě maximálně na 4 hodiny.
Vkládám odklaz na článek
https://www.vitalia.cz/clanky/pouzivate-alobal-nebalte-do-nej-svacinu-kysele-ani-slane/
Z tohlo důvodu bych používala mikrotnový sáček,. Myslím si, že když se odloží do odpadu mezi plast, že likvidace je snazší. Nedávat do směsného odpadu. I když plast je všude kolem …
Vždy jsem balila svačinu do ubrousku a vložil do sáčku, někdy i do papírového.
Ale objevila jsem voskovaný ubrousek, který nejlépe vyhovuje, dá se použít několiokrát. Je přírodní.
Odpověděl/a – 22.březen 18:18
Nedávno jsem narazila na článek, že alobal by se neměl používat na kyselé a slané potraviny. a balení svačin. Nebo jen krátkodobě maximálně na 4 hodiny.
Vkládám odkaz na článek
https://www.vitalia.cz/clanky/pouzivate-alobal-nebalte-do-nej-svacinu-kysele-ani-slane/
Z tohoto důvodu bych používala mikrotenový sáček,. Myslím si, že když se odloží do odpadu mezi plast, že likvidace je snazší. Nedávat do směsného odpadu. I když plast je všude kolem …
Vždy jsem balila svačinu do ubrousku a vložila do sáčku, někdy i do papírového.
Ale objevila jsem voskovaný ubrousek, který nejlépe vyhovuje, dá se použít několiokrát. Je přírodní.