Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.únor 18:05

Slyšel jsem názor, že celé tajemství horkovzdušný trouby spočívá v jediným ventilátoru vzadu v troubě. Ten zaručí cirkulaci horkýho vzduchu a čím rychleji pak horký vduch ubnitř trouby proudí, tím více, lépe a rychleji se pokrm propéká! ;)

Taky si za určitých teplotních podmínek v této troubě můžeš pokrm VYSUŠIT dříve, nežli se upeče, což u trouby bez ventilátoru nehrozí, jelikož bez něj ti při minimální teplotě „pečení“ pokrm klekne ještě dříve, než se upeče. ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.únor 18:45

Slyšel jsem názor, že celé tajemství horkovzdušný trouby spočívá v jediným ventilátoru vzadu v troubě. Ten zaručí cirkulaci horkýho vzduchu a čím rychleji pak horký vduch ubnitř trouby proudí, tím více, lépe a rychleji se pokrm propéká! ;)

Taky si za určitých teplotních podmínek v této troubě můžeš pokrm VYSUŠIT dříve, nežli se upeče, což u trouby bez ventilátoru nehrozí, jelikož bez něj ti při minimální teplotě „pečení“ pokrm podlehne zkáze ještě dříve, než se upeče. ;)