Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.únor 19:10

Ale solila bych až naposled, plísňový sýr může být dost slaný. Záleží na tom, zda máte tvaroh v kostce – ten je tužší, nebo v kelímku. Podle tuhosti bych asi přidala trochu zakysané smetany, aby byla pomazánka jemnější, mně sám tvaroh „drhne“ v krku. . Nakonec křen, ale ať to nepřeženete.

Nedá mě to, chybí mně něco zeleného – pažitka, petrželka.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.únor 19:11

Ale solila bych až naposled, plísňový sýr může být dost slaný. Záleží na tom, zda máte tvaroh v kostce – ten je tužší, nebo v kelímku. Podle tuhosti bych asi přidala trochu zakysané smetany, aby byla pomazánka jemnější, mně sám tvaroh „drhne“ v krku. .

Nakonec nastrouhaný křen, ale nepřežeňte to.
Nedá mě to, chybí mně něco zeleného – pažitka, petrželka.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.únor 8:37

Ale solila bych až naposled, plísňový sýr může být dost slaný. Záleží na tom, zda máte tvaroh v kostce – ten je tužší, nebo v kelímku. Podle tuhosti bych asi přidala trochu zakysané smetany, aby byla pomazánka jemnější, mně sám tvaroh „drhne“ v krku. .

Nakonec nastrouhaný křen, ale nepřežeňte to.
Nedá mě to, chybí mně něco zeleného – pažitka, petrželka.

--
Podívejte se do odkazu, najde,te jak dělají pomazánku s nivou a křenem další „kuchařky“.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.únor 8:55

Ale solila bych až naposled, plísňový sýr může být dost slaný. Záleží na tom, zda máte tvaroh v kostce – ten je tužší, nebo v kelímku. Podle tuhosti bych asi přidala trochu zakysané smetany, aby byla pomazánka jemnější, mně sám tvaroh „drhne“ v krku. .

Nakonec nastrouhaný křen, ale nepřežeňte to.
Nedá mě to, chybí mně něco zeleného – pažitka, petrželka.

--
Podívejte se do odkazu, najde,te jak dělají pomazánku s nivou a křenem další „kuchařky“.

Takže je vidět, že nevadí, když jsou plísňový sýr a křen spolu pohromadě. Ale proti gustu …

https://www.go­ogle.com/sear­ch?client=fire­fox-b-d&q=pomaz%C3%A1nka­+s+nivou+a+k%C5%99e­nem