Odpověděl/a – 18.únor 19:10
Ale solila bych až naposled, plísňový sýr může být dost slaný. Záleží na tom, zda máte tvaroh v kostce – ten je tužší, nebo v kelímku. Podle tuhosti bych asi přidala trochu zakysané smetany, aby byla pomazánka jemnější, mně sám tvaroh „drhne“ v krku. . Nakonec křen, ale ať to nepřeženete.
Nedá mě to, chybí mně něco zeleného – pažitka, petrželka.
Odpověděl/a – 18.únor 19:11
Ale solila bych až naposled, plísňový sýr může být dost slaný. Záleží na tom, zda máte tvaroh v kostce – ten je tužší, nebo v kelímku. Podle tuhosti bych asi přidala trochu zakysané smetany, aby byla pomazánka jemnější, mně sám tvaroh „drhne“ v krku. .
Nakonec nastrouhaný křen, ale nepřežeňte to.
Nedá mě to, chybí mně něco zeleného – pažitka, petrželka.
Odpověděl/a – 20.únor 8:37
Ale solila bych až naposled, plísňový sýr může být dost slaný. Záleží na tom, zda máte tvaroh v kostce – ten je tužší, nebo v kelímku. Podle tuhosti bych asi přidala trochu zakysané smetany, aby byla pomazánka jemnější, mně sám tvaroh „drhne“ v krku. .
Nakonec nastrouhaný křen, ale nepřežeňte to.
Nedá mě to, chybí mně něco zeleného – pažitka, petrželka.
--
Podívejte se do odkazu, najde,te jak dělají pomazánku s nivou a křenem
další „kuchařky“.
Odpověděl/a – 21.únor 8:55
Ale solila bych až naposled, plísňový sýr může být dost slaný. Záleží na tom, zda máte tvaroh v kostce – ten je tužší, nebo v kelímku. Podle tuhosti bych asi přidala trochu zakysané smetany, aby byla pomazánka jemnější, mně sám tvaroh „drhne“ v krku. .
Nakonec nastrouhaný křen, ale nepřežeňte to.
Nedá mě to, chybí mně něco zeleného – pažitka, petrželka.
--
Podívejte se do odkazu, najde,te jak dělají pomazánku s nivou a křenem
další „kuchařky“.
Takže je vidět, že nevadí, když jsou plísňový sýr a křen spolu pohromadě. Ale proti gustu …
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=pomaz%C3%A1nka+s+nivou+a+k%C5%99enem