Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.leden 22:09

V roce 1805 vpadli Francozská vojska včela N. Bonapartem, do Čech kde svedli bitvu s Rusy a Rakušany ve Slavkově u Brna, kterou zakončili vítězstvím francouzští vojáci se tam na nějaký čas utábořili a okukovali naše ženy jak perou u potoka a jak viděli jejich ženské pozadí tak s úsměvem vznesli památnou větu …elle a derriere comme DEUX PAINS v překladu je to …Ona má pozadí jako DVA CHLEBY a to se u nás ujalo deaux pains se vyslovuje dpa-dupa-depa..,,počeštěno,, je to dupa. Takovou mám já zkušenost z Francie.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.leden 22:16

V roce 1805 vpadli Francozská vojska včela N. Bonapartem, do Čech kde svedli bitvu s Rusy a Rakušany ve Slavkově u Brna, kterou zakončili vítězstvím.
Francouzští vojáci se tam na nějaký čas usadili a kromě jiné okukovali pozadí našich žen jak perou u potoka a jelikož se jim moravské pozadí našich žen líbilo tak vždy s úsměvem vznesli památnou větu … Elle a derriere comme DEUX PAINS v překladu je to …Ona má pozadí jako DVA CHLEBY a to se u nás ujalo deux pains se vyslovuje dpa-dupa-depa..,,počeštěno,, je to dupa. Takovou mám já zkušenost z Francie.

Zdroj: Francie . Historik