Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.srpen 11:52

Ano. Jednou, když jsem byla svědkem dopravní nehody, řidič OA v protisměru narazil do stojící autobusu, srazil jedno dítě, které stálo před autobusem, a ujel.

Zapamatovala jsem si číslo auta, když jsem zavolala, řidiče našli hned,i ačkoliv se vymlouval. Jenže z auta mu odpadl kus nějakého plechu, takže i to sloužilo k identifkaci. .

Že byl opilý, jsem se dověděla později, když mně pak později tehdejší příslušníci VB poděkovali..

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.srpen 9:29

Ano. Jednou, když jsem byla svědkem dopravní nehody, řidič OA v protisměru narazil do stojícího autobusu, srazil jedno dítě, které stálo před autobusem, a ujel. Bylo to v ulici, blízko jednoho podniku, šla jsem kolem po chodníku, takže jsem zavolala z vrátnice a řidiči autobusu dala své telefonní číslo do zaměstnání, kdyby něco potřeboval.

Zapamatovala jsem si číslo auta, když jsem zavolala, řidiče našli hned, ačkoliv se vymlouval. Jenže z auta mu odpadl kus nějakého plechu, takže i to sloužilo k identifikaci. .

Vše, i to, že byl opilý, jsem se dověděla, když mně pak později tehdejší příslušníci VB poděkovali.. Ani jsem nemusela jít svědčit, stačily jim mé informace a osobní údaje.