Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červen 14:47

Zkuste si přečíst informaci, zda vám pomůže.
http://veganska­vyzva.cz/den_20/

Možnost z konzervované cizrny nebo určitě lepší a je lepší a zdravější je cizrnový vývar – třeba z tlakového hrnce. Aquafaba z něj bude skvělá a zdravá., Necháte vychladit a pak šleháte.

Vývar či nálev z cizrny nevylévejte, je užitečnější, než si myslíte! Dá se použít v kuchyni místo bílků nebo vajíčka.

https://www.zdra­viakrasa.cz/a­quafaba-vime-k-cemu-pripravit-zde-recept-1653/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červen 14:47

Zkuste si přečíst informaci, zda vám pomůže.
http://veganska­vyzva.cz/den_20/

Možnost z konzervované cizrny nebo určitě lepší a zdravější je cizrnový vývar – třeba z tlakového hrnce. Aquafaba z něj bude skvělá a zdravá. Necháte vychladit a pak šleháte.

Vývar či nálev z cizrny nevylévejte, je užitečnější, než si myslíte! Dá se použít v kuchyni místo bílků nebo vajíčka.

https://www.zdra­viakrasa.cz/a­quafaba-vime-k-cemu-pripravit-zde-recept-1653/