Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.květen 12:29

předpokládám že spíš o desítky nestojíte protože s win 7 to podle vašich slov fungovalo lépe. Nemusíte mít obavu že downgradem o něco přijdete, microsoft stejně mezi jednotlivými verzemi nic zásadního nevylepšuje a třeba konkrétně verzi 10 tlačí mezi lidi jen proto aby lépe zpropagoval svoje online služby typu onedrive, skype a bing … které stejně naptři mezi špičku a i pokud byste o ně stál dají se snadno doplnit i do win 7 … navíc win7 vás nebudou až tak intenzivně šmírovat díky absenci online účtů microsoftu.

Takže pokud máte pocit že je lepší nainstalovat sedmičky, směle do toho, rozhodně tím nic nezkazíte.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.květen 12:31

předpokládám že spíš o desítky nestojíte protože s win 7 to podle vašich slov fungovalo lépe. Nemusíte mít obavu že downgradem o něco přijdete, microsoft stejně mezi jednotlivými verzemi nic zásadního nevylepšuje a třeba konkrétně verzi 10 tlačí mezi lidi jen proto aby lépe zpropagoval svoje online služby typu onedrive, skype, bing a windows store … které stejně neptří mezi nic bez čeho by se člověk neobešel a obvykle existují i daleko lepší alternativy.

Takže pokud máte pocit že je lepší nainstalovat sedmičky, směle do toho, rozhodně tím nic nezkazíte. Jen každou výzvu k povýšení na 10 nezapomeňte odmítnout s tím že tlačítko/odkaz k odmítnutí bývá obvykle maličkým písmem někde úplně dole 🙂