Odpověděl/a – 15.květen 16:40
Trhané maso pochází z jihu USA. . Kdo vymyslel, těžko řct.
V Praze je bistsro bistro Trhané maso. Majitelé je jedli v USA a u nás začali připravovat
„Pikantní, osm hodin pečené maso marinují a servírují s kuskusem, v bagetce a s nachos.“ Maso je tak měkké, že se rozpadá, nedá se krájet, takže se trhá.
ttps://archiv.ihned.cz/c1–65646130-zapisky-protivneho-hosta-trhej-majitele-burgrarny-hadog-otevreli-americky-fastfood-s-trhanym-masem
Příprava
https://www.dama.cz/clanek/trhane-veprove-maso-krok-za-krokem
Peču tak kachnu – při mírné teplotě, asi 4 hodiny při nízké teplotě. Maso odpadá od kostí a rozpadá se na vlákna, talže se také ttrhá.
Odpověděl/a – 15.květen 16:54
Trhané maso pochází z jihu USA. . Kdo rouzšířil, se dovíte dole v dokazu.
V Praze je bistro Trhané maso. Majitelé je jedli v USA a u nás začali připravovat.
„Pikantní, osm hodin pečené maso marinují a servírují s kuskusem, v bagetce a s nachos.“ Maso je tak měkké, že se rozpadá, nedá se krájet, takže se trhá.
ttps://archiv.ihned.cz/c1–65646130-zapisky-protivneho-hosta-trhej-majitele-burgrarny-hadog-otevreli-americky-fastfood-s-trhanym-masem
Příprava
https://www.dama.cz/clanek/trhane-veprove-maso-krok-za-krokem
Nízkotepelné vaření má původ v domorodých kulurách, maso se připravovalo dlouho při nízkých teplotách. At po roce 1969 se tato metoda začala zkoumat a rozšířila.
Důvody – trhání, či rozdrobení masa dodání příchutí a ničení bakterií i při dlouhodobé nízké teplota. Především šlo o příprava masa z jihu..
Odpověděl/a – 15.květen 17:17
Trhané maso pochází z jihu USA. Kdo rozšířil, se dovíte dole v dokazu.
V Praze je bistro Trhané maso. Majitelé je jedli v USA a u nás začali připravovat.
„Pikantní, osm hodin pečené maso marinují a servírují s kuskusem, v bagetce a s nachos.“ Maso je tak měkké, že se rozpadá, nedá se krájet, takže se trhá.
ttps://archiv.ihned.cz/c1–65646130-zapisky-protivneho-hosta-trhej-majitele-burgrarny-hadog-otevreli-americky-fastfood-s-trhanym-masem
Příprava
Nízkotepelné vaření má původ v domorodých kulurách, maso se připravovalo dlouho při nízkých teplotách. At po roce 1969 se tato metoda začala zkoumat a rozšířila.
Důvody – snadné trhání, či rozdrobení měkkého masa dodání příchutí a ničení bakterií i při dlouhodobě nízké teplotě. Především šlo o přípravau masa z jihu..
Odpověděl/a – 23.květen 10:56
Trhané maso pochází z jihu USA. Kdo rozšířil, se dovíte dole v dokazu.
V Praze je bistro Trhané maso. Majitelé je jedli v USA a u nás začali připravovat.
„Pikantní, osm hodin pečené maso marinují a servírují s kuskusem, v bagetce a s nachos.“ Maso je tak měkké, že se rozpadá, nedá se krájet, takže se trhá.
Příprava
Nízkotepelné vaření má původ v domorodých kulurách, maso se připravovalo dlouho při nízkých teplotách. At po roce 1969 se tato metoda začala zkoumat a rozšířila.
Důvody – snadné trhání, či rozdrobení měkkého masa dodání příchutí a ničení bakterií i při dlouhodobě nízké teplotě. Především šlo o přípravau masa z jihu..