Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.květen 16:40

Trhané maso pochází z jihu USA. . Kdo vymyslel, těžko řct.

V Praze je bistsro bistro Trhané maso. Majitelé je jedli v USA a u nás začali připravovat

„Pikantní, osm hodin pečené maso marinují a servírují s kuskusem, v bagetce a s nachos.“ Maso je tak měkké, že se rozpadá, nedá se krájet, takže se trhá.

ttps://archiv­.ihned.cz/c1–65646130-zapisky-protivneho-hosta-trhej-majitele-burgrarny-hadog-otevreli-americky-fastfood-s-trhanym-masem

Příprava
https://www.da­ma.cz/clanek/trha­ne-veprove-maso-krok-za-krokem


Peču tak kachnu – při mírné teplotě, asi 4 hodiny při nízké teplotě. Maso odpadá od kostí a rozpadá se na vlákna, talže se také ttrhá.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.květen 16:54

Trhané maso pochází z jihu USA. . Kdo rouzšířil, se dovíte dole v dokazu.

V Praze je bistro Trhané maso. Majitelé je jedli v USA a u nás začali připravovat.

„Pikantní, osm hodin pečené maso marinují a servírují s kuskusem, v bagetce a s nachos.“ Maso je tak měkké, že se rozpadá, nedá se krájet, takže se trhá.

ttps://archiv­.ihned.cz/c1–65646130-zapisky-protivneho-hosta-trhej-majitele-burgrarny-hadog-otevreli-americky-fastfood-s-trhanym-masem

Příprava
https://www.da­ma.cz/clanek/trha­ne-veprove-maso-krok-za-krokem

Nízkotepelné vaření má původ v domorodých kulurách, maso se připravovalo dlouho při nízkých teplotách. At po roce 1969 se tato metoda začala zkoumat a rozšířila.

Důvody – trhání, či rozdrobení masa dodání příchutí a ničení bakterií i při dlouhodobé nízké teplota. Především šlo o příprava masa z jihu..

https://en.wi­kipedia.org/wi­ki/Low-temperature_cooking

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.květen 17:17

Trhané maso pochází z jihu USA. Kdo rozšířil, se dovíte dole v dokazu.

V Praze je bistro Trhané maso. Majitelé je jedli v USA a u nás začali připravovat.

„Pikantní, osm hodin pečené maso marinují a servírují s kuskusem, v bagetce a s nachos.“ Maso je tak měkké, že se rozpadá, nedá se krájet, takže se trhá.

ttps://archiv­.ihned.cz/c1–65646130-zapisky-protivneho-hosta-trhej-majitele-burgrarny-hadog-otevreli-americky-fastfood-s-trhanym-masem

Příprava

https://www.da­ma.cz/clanek/trha­ne-veprove-maso-krok-za-krokem

Nízkotepelné vaření má původ v domorodých kulurách, maso se připravovalo dlouho při nízkých teplotách. At po roce 1969 se tato metoda začala zkoumat a rozšířila.

Důvody – snadné trhání, či rozdrobení měkkého masa dodání příchutí a ničení bakterií i při dlouhodobě nízké teplotě. Především šlo o přípravau masa z jihu..

https://en.wi­kipedia.org/wi­ki/Low-temperature_cooking

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.květen 10:56

Trhané maso pochází z jihu USA. Kdo rozšířil, se dovíte dole v dokazu.

V Praze je bistro Trhané maso. Majitelé je jedli v USA a u nás začali připravovat.

„Pikantní, osm hodin pečené maso marinují a servírují s kuskusem, v bagetce a s nachos.“ Maso je tak měkké, že se rozpadá, nedá se krájet, takže se trhá.

https://archiv­.ihned.cz/c1-65646130-zapisky-protivneho-hosta-trhej-majitele-burgrarny-hadog-otevreli-americky-fastfood-s-trhanym-masem

Příprava

https://www.da­ma.cz/clanek/trha­ne-veprove-maso-krok-za-krokem

Nízkotepelné vaření má původ v domorodých kulurách, maso se připravovalo dlouho při nízkých teplotách. At po roce 1969 se tato metoda začala zkoumat a rozšířila.

Důvody – snadné trhání, či rozdrobení měkkého masa dodání příchutí a ničení bakterií i při dlouhodobě nízké teplotě. Především šlo o přípravau masa z jihu..

https://en.wi­kipedia.org/wi­ki/Low-temperature_cooking