Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.únor 14:04

Přepuštěné máslo je máslo rozehřáté do tekutého stavu a opětné ztuhnutí. V rozpuštěném stavu se z povrchu hladiny odstraní ten sajrat co je na povrchu.
Přepuštěné másle je trvanlivé a nemusí být v chladničce!!! Hlavní důvod proč se to dříve dělalo.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.únor 14:09

Přepuštěné máslo je máslo rozehřáté do tekutého stavu a opětné ztuhnutí. V rozpuštěném stavu se z povrchu hladiny odstraní ten sajrat ( syrovátka) co je na povrchu!!!!
Přepuštěné másle je trvanlivé a nemusí být v chladničce!!! Hlavní důvod proč se to dříve dělalo. Jestli to má vliv na chuť nějakého jídla nevím, ale vzhledem k tomu že se určitá složka ( syrovátka) odstraňuje tak může být. Přepuštěné máslo se nepřepaluje při smažení.