Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.leden 12:52

Billboardy mají jinou roli. Rozhodně necílí na to prezentovat kandidáta těm kteří se o volby trochu zajímají. Spíš ho prezentují těm kterým jsou kandidáti i volby naprosto ukradené a ze všech kandidátů znají v lepřím případě jednoho a o ostatní se nikdy nezajímali.
Billboardy mají za cíl v těchto nezajímajících se voličích alespoň základní povědomí o tom že určitý kandidát vůbec existuje a že má i nějakou tu povedenou fotografii, na které nevypadá jako nebezpečný emzák. Pro populistické strany jsou billboardy velmi účinné i prezentaci programu, protože ten je obvykle velmi jednoduchý dá se shrnout do dvou tří pitomoučkých frází omýlaných stále dokola.
Napřiklad Zeman by na svých billboardech mohl s klidem prezentovat jen tři hesla a nemusel by se zřejmě účastnit žádné sofistikovanější diskuse, ze které by mohlo vyplynout jak omezeně danou proglematiku vnímá: „Vlastenečtí burani spojme se, korunu si vzít nenecháme“, „Kdo nemigruje není islámista a kdo neskáče není čech“, nebo něco podobně duchaprostého. Věřím že na velkou část voličstva by to zapůsobilo.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.leden 12:55

Billboardy mají jinou roli. Rozhodně necílí na to prezentovat kandidáta těm kteří se o volby trochu zajímají. Spíš ho prezentují těm kteří volby i kandidáty vesměs ignorují a ze všech kandidátů znají v lepším případě jen dva a o ostatní se nikdy nezajímali.
Billboardy mají za cíl v těchto absolutně nezůčastněných voličích vyvolat alespoň základní povědomí o existenci kandidáta a prezentovat nějakou jeho slušnější fotografii na které nevypadá jako nebezpečný zombie. Pro populistické strany jsou pak billboardy velmi účinné i prezentaci programu, protože ten mají obvykle velmi jednoduchý a heslovitý, formulovaný do líbivých frází které se dají omýlat stále dokola.
Napřiklad Zeman by na svých billboardech mohl prezentovat jen dvě hesla a nemusel by se zřejmě účastnit žádné sofistikovanější diskuse, ze které by mohlo vyplynout jak omezeně danou proglematiku vnímá: „Vlastenečtí burani spojme se, korunu si vzít nenecháme“, „Kdo nemigruje není islámista a kdo neskáče není čech“, nebo něco podobně duchaprostého. Věřím že na velkou část voličstva by to zapůsobilo.