Odpověděl/a – 26.prosinec 21:05
Když připustíme, že trocha soli je „zdravější“ než sladké
mlsání,
tedy nejzdravější je zelenina (ne ovoce…), třeba s trochou himalájské
soli aj..
Pár slaných kešu ořechů a mandlí (pozor na buráky).
Tvrdé, méně tučné sýry.
Pečené plátky/hranolky červené řepy, ochucené kořením, případně
i posolené, také cuketa, celer atp. Brambory už ne (akrylamid)
Odpověděl/a – 26.prosinec 21:08
Když připustíme, že trocha soli je „zdravější“ než sladké
mlsání,
tedy nejzdravější je zelenina, třeba s trochou himalájské soli aj..
Pár slaných kešu ořechů a mandlí (pozor na buráky).
Tvrdé, méně tučné sýry.
Pečené plátky/hranolky červené řepy, ochucené kořením, případně
i posolené, také cuketa, celer atp. Brambory už ne (akrylamid)