Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.prosinec 14:32

Na to nemá EET vliv řemeslníci končili svou činnost i před zavedením EET. To že se někomu nevyplatí podnikat z důvodů EET je nesmysl. Pokud frma zanikne, můžeš relamaci uplatni u následnické firmy, pokud taková neexistuje, můžeš se svých práv domáhat soudně. EET však na to žádný vliv nemá.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.prosinec 14:59

Na to nemá EET vliv řemeslníci končili svou činnost i před zavedením EET. To že se někomu nevyplatí podnikat z důvodů EET je nesmysl. Pokud frma zanikne, můžeš relamaci uplatni u následnické firmy, pokud taková neexistuje, můžeš se svých práv domáhat soudně. EET však na to žádný vliv nemá
Otázka byla doplněna doplňuji tedy i odpověď. Na reklamaci se nic nemění. Na účtence máš napsáno za co jsi zaplatila. Pokud ti někdo účtuje špatně cenu, neni to vina EET, ale obchodníka. Musíš reklamovat hned u pokladny, je to stejné jako před zavedením EET. Pokud ti dá obchodník účtenku na které neni napsáno za co si zaplatila, je to zase vina obchodníka a musíš reklamovat hned na místě. Stejně tak to bylo před EET a nic se nezměnilo. Nevím, proč bych měl někde něco kopírovat?. Účtenka je účtenka a je to doklad pro reklamaci, stejně jako ručně psaná účtenka jen s tím rozdílem, že oproti ručně psané je tištěná podoba čitelnější.
Připáídá mi to, že nevíš o čem mluví, jen si někde něco zaslechla.