Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.září 22:31

Osobně mohu doporučit volně projedné Koloidum forte (podrobněji čtěte např. zde: https://www.le­karna.cz/phyte­neo-kolodium-forte-10ml/ ). V mém případě to sice byla rozsáhlá kuří oka (no, byla to už spíše Sauronova oka :D), která mi tento přípravek pomohl výrazně zredukovat, dá se však použít i na bradavice či zrohovatělou kůži. Posílit imunitu je prospěšné vždy a nejen v boji proti bradavicím. Nevylučujte ani autosugesci. Za zkoušku nic nedáte, věřte tomu, že máte schopnost zbavit se bradavic silou vlastní vůle (např. představujte si vizuálně, že bradavice mizí z vašich nohou nebo si to alespoň např. před usnutím stále v duchu opakujte – jsem pánem svého těla a vykazuji z něj bradavice!)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.září 22:32

Osobně mohu doporučit volně projedné Koloidum forte (podrobněji čtěte např. zde: https://www.le­karna.cz/phyte­neo-kolodium-forte-10ml/ ).
V mém případě to sice byla rozsáhlá kuří oka (no, byla to už spíše Sauronova oka :D), která mi tento přípravek pomohl výrazně zredukovat, dá se však použít i na bradavice či zrohovatělou kůži.

Posílit imunitu je prospěšné vždy a nejen v boji proti bradavicím.

Nevylučujte ani autosugesci. Za zkoušku nic nedáte, věřte tomu, že máte schopnost zbavit se bradavic silou vlastní vůle (např. představujte si vizuálně, že bradavice mizí z vašich nohou nebo si to alespoň např. před usnutím stále v duchu opakujte – jsem pánem svého těla a vykazuji z něj bradavice!)