Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.červenec 21:28

U nás je to podobné, jenom tomu jinak říkáme.

Na nudle, knedlíky, → na výrobky, které
se následně vaří, se používá hrubá mouka.

Na kynutá těsta (na koláče, buchty, …)
se většinou používá mouka hladká.

Na piškotová těsta by se měla používat polohrubá,
ale já i tam dávám přednost hladké…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.červenec 21:34

U nás je to podobné, jenom tomu jinak říkáme.

Na nudle, knedlíky, → na výrobky, které
se následně vaří, se používá hrubá mouka.

Na kynutá těsta (na koláče, buchty, …)
se většinou používá mouka hladká.

Na piškotová těsta by se měla používat polohrubá,
ale já i tam dávám přednost hladké…

_______

Možná, že se američtí výrobci snaží předejít případným
žalobám, že na mouce nebylo napsáno, k čemu se dá použít…