Odpověděl/a – 3.červenec 21:28
U nás je to podobné, jenom tomu jinak říkáme.
Na nudle, knedlíky, → na výrobky, které
se následně vaří, se používá hrubá mouka.
Na kynutá těsta (na koláče, buchty, …)
se většinou používá mouka hladká.
Na piškotová těsta by se měla používat polohrubá,
ale já i tam dávám přednost hladké…
Odpověděl/a – 3.červenec 21:34
U nás je to podobné, jenom tomu jinak říkáme.
Na nudle, knedlíky, → na výrobky, které
se následně vaří, se používá hrubá mouka.
Na kynutá těsta (na koláče, buchty, …)
se většinou používá mouka hladká.
Na piškotová těsta by se měla používat polohrubá,
ale já i tam dávám přednost hladké…
_______
Možná, že se američtí výrobci snaží předejít případným
žalobám, že na mouce nebylo napsáno, k čemu se dá použít…