Odpověděl/a – 1.červenec 13:57
Mám domácí pekárnu a jsem moc spokojená. Akorát většinou musím prodlužovat čas pečení, než je uvedeno v receptech.
1. Má droždí vliv na chuť, je lepší sušené, nebo čerstvé?
2. Jak dlouho zůstane chleba „čerstvý“?
3 dny.
3 dny je dobrý.
3. Jak silná kůrka se vytvoří, pokud vůbec?
Odpověděl/a – 1.červenec 21:05
Mám domácí pekárnu a jsem moc spokojená. Akorát většinou musím prodlužovat čas pečení, než je uvedeno v receptech.
1. Má droždí vliv na chuť, je lepší sušené, nebo čerstvé?
2. Jak dlouho zůstane chleba „čerstvý“?
3 dny je dobrý.
3. Jak silná kůrka se vytvoří, pokud vůbec?
Pár mm, ale záleží, jak dlouho to tam sušíš. Čím déle, tím je kůrka
silnější.