Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červenec 13:57

Mám domácí pekárnu a jsem moc spokojená. Akorát většinou musím prodlužovat čas pečení, než je uvedeno v receptech.

1. Má droždí vliv na chuť, je lepší sušené, nebo čerstvé?

  • Vždy čerstvé! Sušené je zlo.

2. Jak dlouho zůstane chleba „čerstvý“?
3 dny.
3 dny je dobrý.
3. Jak silná kůrka se vytvoří, pokud vůbec?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červenec 21:05

Mám domácí pekárnu a jsem moc spokojená. Akorát většinou musím prodlužovat čas pečení, než je uvedeno v receptech.

1. Má droždí vliv na chuť, je lepší sušené, nebo čerstvé?

  • Vždy čerstvé! Sušené je zlo.

2. Jak dlouho zůstane chleba „čerstvý“?
3 dny je dobrý.
3. Jak silná kůrka se vytvoří, pokud vůbec?
Pár mm, ale záleží, jak dlouho to tam sušíš. Čím déle, tím je kůrka silnější.