Odpověděl/a – 18.červen 8:17
Výborný je kokosový cukr. Je sice dražší, ale do dezertu stačí dát málo. Dá se jíst i jako „pamlsek“.
Neholduji sladkému, jen si dám čtvereček kvalitní hořké čokolády. Raději mám zeleninu, ale ve zdravé výživě mně známá dukr doporučila, vyzkoušela jsem do jednoho „zdravého“ moučníku.
Má nízký glykemický index, obsahuje minerály a vitamíny, zvyšuje imunitu. Je vyrobený z květů kokosu.
Odpověděl/a – 18.červen 9:11
Výborný je kokosový cukr. Je sice dražší, ale do dezertu stačí dát málo. Dá se jíst i jako „pamlsek“.
Neholduji sladkému, jen si dám čtvereček kvalitní hořké čokolády. Raději mám zeleninu, ale ve zdravé výživě mně známá cukr doporučila, vyzkoušela jsem do jednoho „zdravého“ moučníku.
Cukr nízký glykemický index, obsahuje minerály a vitamíny, zvyšuje imunitu. Je vyrobený z květů kokosu, má světle hnědou barvu.
Odpověděl/a – 18.červen 12:57
Lepší než umělé sladidlo je kokosový cukr. Je výborný, sice dražší, ale do dezertu stačí dát málo. Dá se jíst i jako „pamlsek“.
Neholduji sladkému, jen si dám čtvereček kvalitní hořké čokolády. Raději mám zeleninu, ale ve zdravé výživě mně známá cukr doporučila, vyzkoušela jsem do jednoho „zdravého“ moučníku.
Cukr nízký glykemický index, obsahuje minerály a vitamíny, zvyšuje imunitu. Je vyrobený z květů kokosu, má světle hnědou barvu.