Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.červen 22:01

Alergie na antikoncepci mi připadá jako nesmysl. Tu můžete mít Vy nebo můžete mít jiné komplikace s tím spojené, ale nedovedu si představit, že jak by vznikla u muže. Látky obsažené v antikoncepci jsou především hormóny, ty působí hlavně v děloze, případně na vaječníky. Do pochvy se nedostanou a nebo jen ve stopovém množství, o nosných látkách obsažených v těch tabletkách platí totéž.
Daleko pravděpodobnější je, že se jedná o nějakou infekční chorobu. V tom lepším případě, a to je velmi pravděpodobné, že je to tkzv. kvasinková infekce. Tu pánové skutečně chytají snadno od svých partnerek. Není to žádná hrůza, ale nepříjemné svědivé to je. My, holky, to míváme také a často, ale nemusíme to nutně cítit.
V horším případě to může být pohlavní nekterá pohlavní choroba.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.červen 22:11

Alergie na antikoncepci mi připadá jako nesmysl. Tu můžete mít Vy nebo můžete mít jiné komplikace s tím spojené, ale nedovedu si představit, že jak by vznikla u muže. Látky obsažené v antikoncepci jsou především hormóny, ty působí hlavně v děloze, případně na vaječníky. Do pochvy se nedostanou anebo jen ve stopovém množství, o nosných látkách obsažených v těch tabletkách platí totéž.
Daleko pravděpodobnější je, že se jedná o nějakou infekční chorobu. V tom lepším případě, a to je velmi pravděpodobné, že je to tzv. kvasinková infekce. Tu pánové skutečně chytají snadno od svých partnerek. Není to žádná hrůza, ale nepříjemné svědivé to je. My holky to míváme také a často, ale nemusíme to nutně cítit.
V horším případě to může být některá pohlavní choroba.