Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.květen 8:49

My jsme tahali čísla z klobouku. Když mně nastrčili klobouk, zahlédla jsem č. 13 – bylo obrácené nahoru. Pamatovala jsem si, že toto číslo se týkalo průřezu slovenskou literaturou. Ne, že by otázka vadila, ale monografické otázky byly snadnější. Takže jsem sáhla do jiného místa, vytáhlasv č.v12, ale téma si nepamatuji.

Měla jsem trochu strach z geometrie. Algebru a řešení rovnicj sem ovládala. Z geometrie jsme měla narýsovat it trojúhelník – nepamatuji si, co bylo dané. Přišla jsem k tabuli, nakreslila jsem trojpúhelník a vyznačila zadané údaje a nadechla se. Vyučující se zeptala, co víme o těžnici. Už jsem byla doma, stačilo jen naťuknutí a jela jsem „jako fretka“.

Další dva předměty si nepamatuji.


Na nástavbě na ekonomické škole mně to bylo jedno, vůbec jsem neřešila, co bych chtěla.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.květen 8:52

Nějak jsem neuvažovala, kterou otázku bych si přála.

My jsme tahali čísla z klobouku. Když mně nastrčili klobouk, zahlédla jsem č. 13 – bylo obrácené nahoru. Pamatovala jsem si, že toto číslo se týkalo průřezu slovenskou literaturou. Ne, že by otázka vadila, ale monografické otázky byly snadnější. Takže jsem sáhla do jiného místa, vytáhla č.12, ale téma si nepamatuji.

Měla jsem trochu strach z geometrie. Algebru a řešení rovnic jsem ovládala. Z geometrie jse, měla narýsovat trojúhelník – nepamatuji si, co bylo dané. Přišla jsem k tabuli, nakreslila jsem trojúhelník a vyznačila zadané údaje a nadechla se. Vyučující se zeptala, co víme o těžnici. Už jsem byla doma, stačilo jen naťuknutí a jela jsem „jako fretka“.

Další dva předměty si nepamatuji.


Na nástavbě na ekonomické škole mně to bylo jedno, vůbec jsem neřešila, co bych chtěla.