Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.duben 16:02

Čunek má pravdu. Odjakživa si ženská musela shánět pracovitého zodpovědného chlapa, který uživí její děti. Od teď tato starost odpadá. Když stát za chlapy alimenty zaplatí, je fuk koho si vybere. O to více se bude rodit dětí s nefachčenkama, lenochama, smažkama, pobiratelama podpor a pracovníkama na černo. A to není dobré. Kdo bude platit daně a živit důchodce?, když budou mít děti takovýto příklad a nikdo je nenaučí dělat? Stát by měl spíš vymyslet nějaký způsob, jak motivovat lidi, aby se rodilo více schopných a soběstačných dětí, o které se rodiče postarají. Čunek má pravdu. Odjakživa si ženská musela shánět pracovitého zodpovědného chlapa, který uživí její děti. Od teď tato starost odpadá. Když stát za chlapy alimenty zaplatí, je fuk koho si vybere. O to více se bude rodit dětí s nefachčenkama, lenochama, smažkama, pobiratelama podpor a pracovníkama na černo. A to není dobré. Kdo bude platit daně a živit důchodce?, když budou mít děti takovýto příklad a nikdo je nenaučí dělat? Stát by měl spíš vymyslet nějaký způsob, jak motivovat lidi, aby se rodilo více schopných a soběstačných dětí, o které se rodiče postarají.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.duben 16:10

Čunek má pravdu. Odjakživa si ženská musela shánět pracovitého zodpovědného chlapa, který uživí její děti. Od teď tato starost odpadá. Když stát za chlapy alimenty zaplatí, je fuk koho si vybere. O to více se bude rodit dětí s nefachčenkama, lenochama, smažkama, pobiratelama podpor a pracovníkama na černo.
A to není dobré. Kdo bude platit daně a živit důchodce?, když budou mít děti takovýto příklad a nikdo je nenaučí dělat? Stát by měl spíš vymyslet nějaký způsob, jak motivovat lidi, aby se rodilo více schopných a soběstačných dětí bezproblémovým rodičům, kteří se postarají.