Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.duben 10:54

Jako zkušený jeskyňář se ničeho neboj a klidně tam i přes zákaz vlez. Kdybych já dbal na nesmyslné zákazy vstupu do podzemních prostor, tak by má sbírka nerostů byla poloviční. Je to v pohodě, za celou kariéru jsem zažil jenom dva smtelné úrazy a pouze několik vážných zranění. Ale šlo většinou o začátečníky, zkušený a kvalitně vybavený speleolog, což stoprocentně jsi, se nemá čeho bát.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.duben 11:11

Jako zkušený jeskyňář se ničeho neboj a klidně tam i přes zákaz vlez. Kdybych já dbal na nesmyslné zákazy vstupu do podzemních prostor, tak by má sbírka nerostů byla poloviční. Je to v pohodě, za celou kariéru jsem zažil jenom dva smtelné úrazy a pouze několik vážných zranění. Ale šlo většinou o začátečníky, zkušený a kvalitně vybavený speleolog, což stoprocentně jsi, se nemá čeho bát. Aby to mělo zajištěný úspech, musíš se dobře vybavit. Důležité je světlo, jenom slečinky si do podzemí berou profesionální speleologická svtětla zn. Fénix. Baterka od Vietnamce za 39 Kč je také vodotěsná, plovoucí, nárazuvzdorná s výdrží 400 hodin (Hong to říkal), helmu si neber, jenom překáží. Vodu nepotřebuješ, je jí tam dost. Jídlo také ne, za pár minut budeš určitě spátky. Jdi tam sám a hlavně o tom nikomu neříkej. Pro návštěvu krasových jeskyň je nejlepší doba těsně před příchodem přívalového deště, v tu dobu tam stoprocentně nikdo nebude.

Konec srandy. Teď naprosto smrtelně vážně. NIKDY NIKAM NELEZ! Opravdu vím o co se jedná a ty dva smrťáky jsem skutečně zažil!