Odpověděl/a – 23.březen 16:32
Souhlas s annas, ale chleba bych nahradila nějakou výživnější a
lepší obilovinou, např. bulgurem, špaldou, naturální rýží, pohankou
atd.
Přijde mi, že luštěniny z plechovky jsou prostě jen nabobtnalý a vůbec
né uvařený a kvůli tomu je to pak víc prdlavý, když jsem cizrnu
z plechovky propláchla pod proudem studený vody, tak problém s nadýmáním
nebyl, ale u fazolí v omáčce to asi nepude :)
čerstvou zeleninu určitě, chtěl by to něco zelenýho, zakápnout kvalitním
olejem a posypat sezamovými semínky.
Odpověděl/a – 23.březen 16:33
Souhlas s annas, ale chleba bych nahradila nějakou výživnější a
lepší obilovinou, např. bulgurem, špaldou, naturální rýží, pohankou
atd.
Přijde mi, že luštěniny z plechovky jsou prostě jen nabobtnalý a vůbec
né uvařený a kvůli tomu je to pak víc prdlavý, když jsem cizrnu
z plechovky propláchla pod proudem studený vody, tak problém s nadýmáním
nebyl, ale u fazolí v omáčce to asi nepude :)
Čerstvou zeleninu určitě, chtělo by to něco zelenýho, zakápnout
kvalitním olejem a posypat sezamovými semínky.