Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.březen 16:32

Souhlas s annas, ale chleba bych nahradila nějakou výživnější a lepší obilovinou, např. bulgurem, špaldou, naturální rýží, pohankou atd.
Přijde mi, že luštěniny z plechovky jsou prostě jen nabobtnalý a vůbec né uvařený a kvůli tomu je to pak víc prdlavý, když jsem cizrnu z plechovky propláchla pod proudem studený vody, tak problém s nadýmáním nebyl, ale u fazolí v omáčce to asi nepude :)
čerstvou zeleninu určitě, chtěl by to něco zelenýho, zakápnout kvalitním olejem a posypat sezamovými semínky.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.březen 16:33

Souhlas s annas, ale chleba bych nahradila nějakou výživnější a lepší obilovinou, např. bulgurem, špaldou, naturální rýží, pohankou atd.
Přijde mi, že luštěniny z plechovky jsou prostě jen nabobtnalý a vůbec né uvařený a kvůli tomu je to pak víc prdlavý, když jsem cizrnu z plechovky propláchla pod proudem studený vody, tak problém s nadýmáním nebyl, ale u fazolí v omáčce to asi nepude :)
Čerstvou zeleninu určitě, chtělo by to něco zelenýho, zakápnout kvalitním olejem a posypat sezamovými semínky.