Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.březen 16:12

Určité lepší by byly fazole bez konzervace, ale i tak to celkem jde.

Ale přidala bych k nim zeleninu, třeba nastrouhanou mrkev, zelenou část pórku, salát – např. poníček, nebo hodně petrželky, možná i rajče.

Jindy bych použila jen fazole čisté a udělala salát.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.březen 16:17

Určité lepší by byly fazole bez konzervace, ale i tak to celkem jde.

Ale přidala bych k nim zeleninu, třeba nastrouhanou mrkev, zelenou část pórku, nebo hodně petrželky, možná i rajče.

Jindy bych použila jen fazole čisté a udělala salát. Občas dělám – přidám pórek, spařenou cibuli, kysanou okurku, někdy vajíčko, kousek šunky, nebo malou konzervu tuňáka, bílý jogurt a posypu zelenou petrželkou. Nebo salát polníček, mám raději rukolu.