Odpověděl/a – 23.březen 16:12
Určité lepší by byly fazole bez konzervace, ale i tak to celkem jde.
Ale přidala bych k nim zeleninu, třeba nastrouhanou mrkev, zelenou část pórku, salát – např. poníček, nebo hodně petrželky, možná i rajče.
Jindy bych použila jen fazole čisté a udělala salát.
Odpověděl/a – 23.březen 16:17
Určité lepší by byly fazole bez konzervace, ale i tak to celkem jde.
Ale přidala bych k nim zeleninu, třeba nastrouhanou mrkev, zelenou část pórku, nebo hodně petrželky, možná i rajče.
Jindy bych použila jen fazole čisté a udělala salát. Občas dělám – přidám pórek, spařenou cibuli, kysanou okurku, někdy vajíčko, kousek šunky, nebo malou konzervu tuňáka, bílý jogurt a posypu zelenou petrželkou. Nebo salát polníček, mám raději rukolu.