Odpověděl/a – 18.březen 18:38
Neuvedl jste, zda máte čisté – to je bez chuti, to nekupuji, musí se naložit.- pak marinované nebo uzené. Podle toho se liší způsob přípravy
Mám nejraději uzené, jím tak na chleba, nebo nejčastjěi dělám pomazánku.
Jinak se dá tofu dusit se zeleninou, výborn je s hlívou, lze smažit, zapékat jako maso atd.
Podívejte se na recepty.
http://www.receptyonline.cz/priprava-tofu--1052.html
https://recepty.vareni.cz/vyhledavani/?ingredience=tofu
http://www.labuznik.cz/recept/kategorie/tofu/
Odpověděl/a – 18.březen 18:39
Neuvedl jste, zda máte čisté – to je bez chuti, to nekupuji, musí se naložit (první odkaz) – pak marinované nebo uzené. Podle toho se liší způsob přípravy
Mám nejraději uzené, jím tak na chleba, nebo nejčastěji dělám pomazánku.
Jinak se dá tofu dusit se zeleninou, výborn je s hlívou, lze smažit, zapékat jako maso atd.
Podívejte se na recepty.
http://www.receptyonline.cz/priprava-tofu--1052.html
https://recepty.vareni.cz/vyhledavani/?ingredience=tofu
http://www.labuznik.cz/recept/kategorie/tofu/