Odpověděl/a – 21.leden 10:36
Zřejmě jde o tibetskou houbu, která umí vyrobit lahodný a zdravý domácí kefír. Také jsem ji kdysi používala.
http://www.ireceptar.cz/zdravi/tibetska-houba-umi-vyrobit-lahodny-a-zdravy-domaci-kefir/
Odpověděl/a – 21.leden 10:50
Zřejmě jde o tibetskou houbu, která umí vyrobit lahodný a zdravý domácí kefír. Také jsem ji kdysi používala . .
http://www.ireceptar.cz/zdravi/tibetska-houba-umi-vyrobit-lahodny-a-zdravy-domaci-kefir/
http://www.uspesna-lecba.cz/tibetska-houba/
–
Ještě existuje kombuch.
Kombucha a t ibetská houba mají něco společné. Obě nám díky kvasnému
procesu vyrábějí chutný a zdraví velmi prospěšný nápoj.
Liší se však prostředím, ve kterém žijí a ve kterém se rozmnožují. Kombuchu vkládáme do slazeného čaje, zpravidla černého či zeleného,t tibetskou houbu dáváme do mléka.
Odpověděl/a – 21.leden 10:53
Zřejmě jde o tibetskou houbu, která umí vyrobit lahodný a zdravý domácí kefír. Také jsem ji kdysi používala . .
http://www.ireceptar.cz/zdravi/tibetska-houba-umi-vyrobit-lahodny-a-zdravy-domaci-kefir/
http://www.uspesna-lecba.cz/tibetska-houba/
–
Ještě existuje kombucha
Kombucha a tibetská houba mají něco společné. Obě nám díky kvasnému procesu vyrábějí chutný a zdraví velmi prospěšný nápoj.
Liší se však prostředím, ve kterém žijí a ve kterém se rozmnožují.
Kombuchu vkládáme do slazeného čaje, zpravidla černého či zeleného t tibetskou houbu dáváme do mléka.