Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.leden 10:36

Zřejmě jde o tibetskou houbu, která umí vyrobit lahodný a zdravý domácí kefír. Také jsem ji kdysi používala.

http://www.ire­ceptar.cz/zdra­vi/tibetska-houba-umi-vyrobit-lahodny-a-zdravy-domaci-kefir/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.leden 10:50

Zřejmě jde o tibetskou houbu, která umí vyrobit lahodný a zdravý domácí kefír. Také jsem ji kdysi používala . .

http://www.ire­ceptar.cz/zdra­vi/tibetska-houba-umi-vyrobit-lahodny-a-zdravy-domaci-kefir/

http://www.uspesna-lecba.cz/tibetska-houba/

Ještě existuje kombuch.
Kombucha a t ibetská houba mají něco společné. Obě nám díky kvasnému procesu vyrábějí chutný a zdraví velmi prospěšný nápoj.

Liší se však prostředím, ve kterém žijí a ve kterém se rozmnožují. Kombuchu vkládáme do slazeného čaje, zpravidla černého či zeleného,t tibetskou houbu dáváme do mléka.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.leden 10:53

Zřejmě jde o tibetskou houbu, která umí vyrobit lahodný a zdravý domácí kefír. Také jsem ji kdysi používala . .

http://www.ire­ceptar.cz/zdra­vi/tibetska-houba-umi-vyrobit-lahodny-a-zdravy-domaci-kefir/

http://www.uspesna-lecba.cz/tibetska-houba/

Ještě existuje kombucha

Kombucha a tibetská houba mají něco společné. Obě nám díky kvasnému procesu vyrábějí chutný a zdraví velmi prospěšný nápoj.

Liší se však prostředím, ve kterém žijí a ve kterém se rozmnožují.

Kombuchu vkládáme do slazeného čaje, zpravidla černého či zeleného t tibetskou houbu dáváme do mléka.