Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.prosinec 3:50

Jestli se nemýlím, měla by většina vídeňských
restaurací řízek připravovat z telecího masa.

Průvodci po vídeňských restauracích:
https://www.y­elp.at/search?fin­d_desc=Wiener+Schnit­zel&find_loc=Wi­en
http://www.wiener-schnitzel.at/

Zajímavá diskuze k pravému vídeňskému řízku s tipy na restaurace:
https://www.ho­lidaycheck.de/the­ma-Original+Wiener+Kal­bs+Schnitzel-id_126554.html

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.prosinec 6:02

Jestli se nemýlím, měla by většina vídeňských
restaurací řízek připravovat z telecího masa.

Průvodci po vídeňských restauracích:
https://www.y­elp.at/search?fin­d_desc=Wiener+Schnit­zel&find_loc=Wi­en
http://www.wiener-schnitzel.at/

Zajímavá diskuze k pravému vídeňskému řízku s tipy na restaurace:
https://www.ho­lidaycheck.de/the­ma-Original+Wiener+Kal­bs+Schnitzel-id_126554.html

_______

Doplňuji další odkazy:

http://www.mu­ellerbeisl.com/
https://www.bit­zinger.at/

http://www.tra­velamigos.de/fo­rum/%C3%B6ste­rreich/7145-wien-beste-schnitzel-wo/

Zkuste si najít tyto tři restaurace:
„Zum Ofenloch“
„Drei Hacken“
„Gösser Bierklinik“