Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.říjen 12:03

23–25°C. Díky automatickému kotli se to dá dobře regulovat z chodby na panelu a nemusí se chodit přikládat do kotle jako za starých časů, když když jsme jej neměli. Pak to topí podle požadavku v nastavení. Výhodou je úspora peněz, které by vzalo topení plynem. Po pár dnech je potřeba dosypat zásobník uhlím, ale pak je od toho zase na chvíli pokoj. No a přes zimu je vyšší spotřeba, takže
koncem jara nás čeká trocha té ruční práce, když přivezou horu uhlí, kterou musíme dostat do speciálně vyhrazené místnosti ve sklepě. Když je náhodou zima, tak svetr to jistí, ale nyní už je to vzácné. Když jsem měl dřív jít rozdělat oheň ručně, tak se mi kolikrát nechtělo a radši jsem se přioblíknul. :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.říjen 12:06

23°C kdekoliv. Díky automatickému kotli se to dá dobře regulovat z chodby na panelu a nemusí se chodit přikládat do kotle jako za starých časů, když když jsme jej neměli. Pak to topí podle požadavku v nastavení. Výhodou je úspora peněz, které by vzalo topení plynem. Po pár dnech je potřeba dosypat zásobník uhlím, ale pak je od toho zase na chvíli pokoj. No a přes zimu je vyšší spotřeba, takže koncem jara nás čeká trocha té ruční práce, když přivezou horu uhlí, kterou musíme dostat do speciálně vyhrazené místnosti ve sklepě. Když je náhodou zima, tak svetr to jistí, ale nyní už je to vzácné. Když jsem měl dřív jít rozdělat oheň ručně, tak se mi kolikrát nechtělo a radši jsem se přioblíknul. :)