Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.prosinec 21:31

aby nebyl studeny :D ono by melo spravne mit tech 65–70 stupne dle nejakych hyg. vyhlasek…taky nechapu ze nekde to jeste prihreji v mikrovlnce a ma to 99 stupnu a musite 10 minut cekat :) zalezi take na restauraci...­..levna…ne vzdy dobra :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.prosinec 21:33

aby nebyl studeny :D ono by melo spravne mit tech 65–70 stupne dle nejakych hyg. vyhlasek…taky nechapu ze nekde to jeste prihreji v mikrovlnce a ma to 99 stupnu a musite 10 minut cekat :) zalezi take na restauraci...­..levna…ne vzdy dobra :)

ted me napadlo, kdyz je ohrivani nekterych jidel nebezpecne…jak sdilela uzivatelka viz. nize…jak je to s tim, ze nektere restaurace stejne udelaji vecer polevku, gulas a je to druhy den na obed…to same zmrazene veci, prece take ohrivame.....a jaktoze tedy nejsme jeste mrtvi ????