Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.září 21:18

Tvoji kolegové měli štěstí a našly si baby, které vědí, že partner se o ně postará i za cenu bytí déle v práci, protože sezením doma na prdeli se peníze nutné k životu nevydělají. Pokud toto některá dáma nechápe, a chce doma chlapa 24\7\365, pak je to slípka.
Ani ty snad nebudeš zbytek života řídit dodávku a najdeš si třeba jinou práci, kde budeš mít na sebe víc času jak 13 hodin ze zbytku dne, kdy pracuješ? Co vlastně děláš v ten zbývající čas, když nejsi v práci? Jistě, něky musíš spát, to chápu, ale v posteli ženskou nenajdeš, pokud si ji tam předtím nepřivedeš, a to vede k jednomu závěru…že je třeba taky vyrazit na lov, a třeba tě nekterá uloví.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.září 21:18

Tvoji kolegové měli štěstí a našli si baby, které vědí, že partner se o ně postará i za cenu bytí déle v práci, protože sezením doma na prdeli se peníze nutné k životu nevydělají. Pokud toto některá dáma nechápe, a chce doma chlapa 24\7\365, pak je to slípka.
Ani ty snad nebudeš zbytek života řídit dodávku a najdeš si třeba jinou práci, kde budeš mít na sebe víc času jak 13 hodin ze zbytku dne, kdy pracuješ? Co vlastně děláš v ten zbývající čas, když nejsi v práci? Jistě, něky musíš spát, to chápu, ale v posteli ženskou nenajdeš, pokud si ji tam předtím nepřivedeš, a to vede k jednomu závěru…že je třeba taky vyrazit na lov, a třeba tě některá uloví.