Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.duben 1:58

Tak kdo už se jednou dostal do spárů ! správně ! připraveného espressa,ten nechce už nic jiného. Ty vykřičníky u slova „správně“ je opravdu na místě,je to zcela zásadní.V 95 % podniků nedostanete opravdové espresso. To samé platí i u jiných káv,totiž „český turek“ nemá s kávou nic společného,krom jiných věcí je to žíravina na žaludek,nic víc.Pije se jen u nás a snad v bývalé endéer.V džezvě je to o něčem jiném. Jinak vytvářet kávu jen z typu kávových zrn -robusta- není zrovna pro fajnšmekry,ideál je tak 75 arabiky a 25% robusty(popř.70/30,ne­bo 80/20).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.duben 22:17

Tak kdo už se jednou dostal do spárů ! správně ! připraveného espressa,ten nechce už nic jiného. Ty vykřičníky u slova „správně“ je opravdu na místě,je to zcela zásadní.V 95 % podniků nedostanete opravdové espresso. To samé platí i u jiných káv,totiž „český turek“ nemá s kávou nic společného,krom jiných věcí je to žíravina na žaludek,nic víc.Pije se jen u nás a snad v bývalé endéer.V džezvě je to o něčem jiném. Jinak vytvářet kávu jen z typu kávových zrn -robusta- není zrovna pro fajnšmekry,ideál je tak 75 arabiky a 25% robusty(popř.70/30,ne­bo 80/20).
Doplňuji:
gecco : zvrhlíku :DD