Odpověděl/a – 26.únor 23:08
tož najraději mám valašskú kyselicu ;) (aby tomu rozuměli všichni,
tak: zelňačku)
ale poctivý vývar (hovězí/kuřecí/slepičí) s nudlemi je taky moje
oblíbená polévka
no a taky boršč, ale to je polévka tak napůl..
jinak mi chutnají i ostatní druhy – kromě těch, ve kterých jsou
vnitřnosti
Odpověděl/a – 26.únor 23:10
tož najraději mám valašskú kyselicu ;) (aby tomu rozuměli všichni,
tak: zelňačku)
ale poctivý vývar (hovězí/kuřecí/slepičí) s nudlemi je taky moje
oblíbená polévka
no a taky boršč, ale to je polévka tak napůl..
jinak mi chutnají i ostatní druhy – kromě těch, ve kterých jsou
vnitřnosti
Doplňuji:
z exotických polévek jsem měla akorát něco v misce v jedné ostravské
čínské restauraci…