Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červen 12:51

Nevm který model ,ale je stará už snad 46? roků a nebít toho,že svého času jsem ji měl u sebe a jendou byla komplet rozebraná,tak se části namazali /jeden asi z nej olejů KONKOR!škoda že už došel a známí již v činné službě také nejsou,přijde mi že ten ve spreji není ono!!/ jinak by za ceou dobu snad promazaná nebyla! Na peru a části napínacího mechanizmu je z výroby vrstva tuku ,doposud!!Možná snad jen vývrt a kapku do komůrky k máznutí pístu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červen 12:57

Nevm který model ,ale je stará už snad 46? roků a nebít toho,že svého času jsem ji měl u sebe a jendou byla komplet rozebraná,tak se části namazali /jeden asi z nej olejů KONKOR!škoda že už došel a známí již v činné službě také nejsou,přijde mi že ten ve spreji není ono!!/ jinak by za ceou dobu snad promazaná nebyla! Na peru a části napínacího mechanizmu je z výroby vrstva tuku ,doposud!!Možná snad jen vývrt a kapku do komůrky k máznutí pístu.
Doplňuji:
Rozhodně NEDOPURUČUJI použít olej WD!!!! Bez ohledu že v prvním odkazu je uveden !!! Nejlepší je jen a pouze KONKOR!!! Proč by se používal hejna let v armádě?Je jak na čistění zbraní tak i na konzervaci a nejen zbraní!!!Normálně i motorový nebo převodový olej, na šicí stroje,na JK ale ne WD,MD a jiné jim podobné!!!