Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.prosinec 19:27

A jakou bramboru máme teda počítat do těch zdraví nebezpečných? Tu vykrojenou? Všeobecně je jedlý plod jedlý, dokud nemění strukturu. Až paprika změní mřížku, jmenuje se stále paprika, ale už to není paprika. To platí pro všechny plody, včetně těch defektů ..takže kobzol s defektem je pořád kobzol, ale ten defekt ne. Člověk musí mít taky trochu vlastní představivosti, aby usoudil, kdy už je napadená celá struktura plodu a kdy se jedná o defekt a v tom mu pomáhají životní zkušenosti, na dálku to nelze určit.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.prosinec 11:03

A jakou bramboru máme teda počítat do těch zdraví nebezpečných? Tu vykrojenou? Všeobecně je jedlý plod jedlý, dokud nemění strukturu. Až paprika změní mřížku, jmenuje se stále paprika, ale už to není paprika. To platí pro všechny plody, včetně těch defektů ..takže kobzol s defektem je pořád kobzol, ale ten defekt ne. Člověk musí mít taky trochu vlastní představivosti, aby usoudil, kdy už je napadená celá struktura plodu a kdy se jedná o defekt a v tom mu pomáhají životní zkušenosti, na dálku to nelze určit.
Doplňuji:
s plísní je to pak kapitola sama o sobě, to by bylo na jiný dotaz