Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.prosinec 19:18

Brambory prochází na rozdíl třeba od banánů důkladnou tepelnou úpravou. Pokud je vše dostatečně vykrojeno , ne vidím problém. Asi slyšíte trávu růst. ( To , že se sešrotuje starý , možná i někdy trochu naplesnivělý chleba ,vrazí se tam enzymy a jiné srágory Vám nevadí ?). Hledejte problémy kde jsou , za pomoci selského rozumu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.prosinec 19:20

Brambory prochází na rozdíl třeba od banánů důkladnou tepelnou úpravou. Pokud je vše dostatečně vykrojeno , ne vidím problém. Asi slyšíte trávu růst. ( To , že se sešrotuje starý , možná i někdy trochu naplesnivělý chleba ,vrazí se tam enzymy a jiné srágory Vám nevadí ?). Hledejte problémy kde jsou , za pomoci selského rozumu.
Doplňuji:
Jistě ,z toho rozemletého „šmelcu“ se upeče nový chleba.. Jinak omluva za chyby v předchozím textu…