Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 17:37

Jsou různé druhy cukrů. Např

Krystalový cukr (=granulovaný cukr).. Podle účelu použití se produkují cukry o různé velikosti krystalů

Mletý = moučkový cukr se získává mletím krystalového cukru na jemno.

Kostkový cukr – vzniká slisováním cukru do různě velkých kostek

Sekaný cukr= hmolový cukr (=cukrová homole) je cukr slisovaný do různě velkých kuželů, ze kterého se potřebné množství cukru postupně odsekává. Nevím, zda se jpoužívá.

Drcený cukr – např. palmový cukr se prodává v této formě vyráběný zahuštěním sladké mízy z palmy a pak se drtí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 17:37

Jsou různé druhy cukrů. Např

Krystalový cukr (=granulovaný cukr).. Podle účelu použití se produkují cukry o různé velikosti krystalů

Mletý = moučkový cukr se získává mletím krystalového cukru na jemno.

Kostkový cukr – vzniká slisováním cukru do různě velkých kostek

Sekaný cukr= hmolový cukr (=cukrová homole) je cukr slisovaný do různě velkých kuželů, ze kterého se potřebné množství cukru postupně odsekává. Nevím, zda se jpoužívá.

Drcený cukr – např. palmový cukr se prodává v této formě vyráběný zahuštěním sladké mízy z palmy a pak se drtí.

Doplňuji:
Co je plundrový cukr nevím.